Virágküldés - Házhozszállítás

Kedves Vásárlóink!

A házhozszállítás 2000 Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe.

A költséget a szállítási cím határozza meg. Két zónát különböztetünk meg:

1. zóna: Budapest XI., XXII. kerület, Diósdra vagy Törökbálintra

2000 - 18000 Ft közötti kosárérték esetén a szállítás költsége 2500 Ft.

18000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

2. zóna: Budapest I., XII. kerület, Érd, Budaörs

2000 feletti kosárérték esetén a szállítás költsége 3000 Ft.

A fentiek a webáruház teljes kínálatára vonatkoznak, kivéve azokat a termékeket, amelyeknél külön kitérünk a szállítás lehetőségére.

Kiszállítunk a hét minden napján, kivéve munkaszüneti napokon, illetve ha üzletünk zárva tart!

12 óráig leadott megrendelését, boltunk készlete függvényében, akár már másnap kiszállítjuk 8 és 17 óra között. Amennyiben készlethiány miatt nem tudjuk teljesíteni rendelését a kért napra, telefonon felkeressük, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást megtaláljuk!

 

Vásárlás menete:

A vásárolni kívánt termék vagy termékek oldalán, jelölje be a kiszállítás vagy átvétel napját a legördülő menü segítségével, adja meg a kívánt mennyiséget illetve, ha van, akkor válassza ki az egyéb paramétereket is (méret, szín stb.). Ezt követően kattintson a kosár gombra, majd adja meg a szükséges adatokat. Elsőként az Ön adatit kell megadni, majd a szállítási adatokat, itt kell a megfelelő zónát megadni. Kérem mindig a szállítási címnek megfelelő zónát válassza! Ezt követően a fizetési lehetőségek közül kell választania. Végül egy összegzést fog látni, valamint itt kapott helyet a megjegyzés rovat, ahol megadhatja azokat az információkat, amik a kiszállításhoz még nélkülözhetetlenek (Címzett neve, elérhetősége, kiszállítással kapcsolatos fontos információk).