Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Virágcsokrok

Virágcsokrot Budapesten a XI. és a XXII. kerületbe szállítunk, hétfőtől péntekig. Díja 1500 FT, 6000 Ft feletti vásárlás esetén pedig ingyenes.

Hétvégi szállítás esetén, kérem telefonon érdeklődjön a +36301976525 telefonszámon.

Készpénzes fizetés esetén, ha a megrendelés 12 óráig megérkezik rendszerünkbe, akkor még aznap, legkésőbb 17:30-ig ki tudjuk szállítani. Amennyiben ezt követően érkezik be a megrendelés, akkor leghamarabb a következő napon, legkésőbb 17:30-ig teljesítjük.

Banki átutalás esetén, amennyiben a vásárlás összege 12 óráig beérkezik, akkor a megrendelést még aznap, legkésőbb 17:30-ig kiszállítjuk, ha ezután, akkor leghamarabb a következő napon, legkésőbb 17:30-ig teljesítjük.

​​​​​​Tisztelt Vásárlónk! Boltunk vágott virág készlete változó lehet, emiatt sajnos 100%-os garanciát nem tudunk arra vállalni, hogy a fotókon lévő termékek tökéletes másolatát szállítjuk. Mindig a legszebb és legfrissebb virágokat használjuk fel termékeinkhez, amik a stílust és a színvilágot természetesen megtartják. Így biztos lehet benne, hogy mindig egyedi, de változatlan minőséget vásárol megrendelésével.

Kérésére szállítás/átadás előtt el tudjuk küldeni az elkészült termék fotóját e-mailben.