Rólunk

Üdvözlöm webáruházunkban!

Kérem engedje meg, hogy pár mondattal bemutassam üzletünket!

Webáruházunk vásárlóit a budafoki, Virág-Pont virágboltunk szolgálja ki. A 2015-ben megnyitott üzlet, kertészet, virág és ajándék boltként várja kedves vevőit. Készletünket folyamatosan bővítjük az adott évszaknak megfelelő kínálattal.

Szezonális menüpontunkban az adott időszak vagy aktuális ünnep termékeit emeltük ki, hogy ezzel is segítsünk megtalálni amit keres.

A vágott virágokból készített termékeinket a Csokrok és Virágdobozok, virágkosarak menüpontban találhatják meg. Boltunkban mindig hatalmas vágott virág készlet áll virágkötőink rendelkezésére ahhoz, hogy mindig egyedülállót készítsenek megrendelőinknek.

Kertészeti kínálatunk a szezonnak megfelelően alakul. Érdemes gyakran visszalátogatni webáruházunkba, hogy ne maradjon le az újdonságokról.

Temetésre is tud tőlünk rendelni. Különböző koszorúkból, urnadíszekből és sírcsokorból választhatnak. Szállítási körzetünkben ki is szállítjuk.

Esküvők dekorálását is vállaljuk, menüpontunkban ízelítőt láthatnak korábbi felkéréseinkből.

Ha pedig otthonát, irodáját szeretné növénybe borítani, akkor a Szobanövények kínálatunkból válogassanak kedvükre.

Minden szállítással kért rendelésünket futárunk személyesen viszi ki a kért címre. Így biztos lehet benne, hogy sértetlenül fog megérkezni az Ön által választott termék.

 

Köszönjük, ha minket választ, termékeink kifogástalan minőségével háláljuk meg bizalmát!

Varga Zsuzsanna és a Virág - Pont csapata